Tuesday, April 7, 2009

SELAMAT MENGUNDI

1. HARI INI PENGUNDI DI BUKIT GANTANG, BUKIT SELAMBAU DAN BATANG AI AKAN KELUAR UNTUK MENUNAIKAN TANGGUNGJAWAB SEBAGAI PENGUNDI DALAM PILIHANRAYA KECIL DI KETIGA-TIGA KAWASAN TERSEBUT.

2. SEMOGA PERATUSAN KELUAR MENGUNDI KALI INI LEBIH BESAR BERBANDING PADA PILIHANRAYA UMUM KE-12 PADA MAC 2008 DAN DIHARAPKAN PROSES PENGUNDIAN DAN PERJALANAN PILIHANRAYA KECIL INI BERJALAN DENGAN LANCAR, AMAN DAN SELAMAT SEHINGGA KE AKHIRNYA.

3. HARAPAN SAYA KEPADA PARA PENGUNDI KETIGA-KETIGA KAWASAN TERSEBUT IALAH, PILIHLAH CALON YANG BOLEH BEKERJA DENGAN IKHLAS UNTUK KAWASAN MASING-MASING DAN DISAMPING MEMILIH CALON BERDASARKAN KEPERIBADIAN DAN KEPIMPINANNYA ADALAH WAJAR JUGA PARA PENGUNDI MENGAMBILKIRA PARTI YANG MEREKA MEWAKILI.

4. INI KERANA KREDIBILITI PARTI DAN KEPIMPINANNYA JUGA BANYAK MENENTUKAN HALA TUJU PEMBANGUNAN KAWASAN MASING-MASING APATAH LAGI SELEPAS BERLAKUNYA BEBERAPA PERISTIWA PENTING SEPERTI TUMBANGNYA KERAJAAN NEGERI PERAK, PERALIHAN KUASA JAWATAN PM DAN JUGA KEMBALINYA TUN MAHATHIR KE PANGKUAN UMNO.

5. SELAMAT MENGUNDI!!!!!

No comments: