Thursday, February 5, 2009

TERIMA KASIH MPSJ

1. SAYA INGIN MERAKAMKAN UCAPAN TERIMA KASIH KEPADA MAJLIS PERBANDARAN SUBANG JAYA (MPSJ)DI ATAS KEPRIHATINAN DAN TINDAKAN PANTAS MEREKA TERHADAP ADUAN YANG DIKEMUKAKAN.

2. PADA 29HB JANUARI 2009 SAYA TELAH MEMBUAT CADANGAN MELALUI RUANGAN ADUAN ONLINE DI LAMAN WEB MPSJ AGAR DIBINA BONGGOL DI KAWASAN PERUMAHAN SAYA KERANA MASALAH KENDERAAN YANG DIPANDU LAJU DI KAWASAN PERUMAHAN TERSEBUT.

3. ALHAMDULILLAH PADA 4HB FBRUARI 2009 IAITU TIDAK SAMPAI SEMINGGU DARI TARIKH ADUAN, PIHAK MPSJ TELAHPUN MEMBINA BONGGOL DI KAWASAN TERSEBUT.

4. DI KALA PELBAGAI TOHMAHAN DAN ADUAN YANG SERING DILEMPARKAN KEPADA AGENSI KERAJAAN DAN PBT KERANA LAMBAT MENGAMBIL TINDAKAN TERHADAP ADUAN RAKYAT, TINDAKAN CEPAT DAN PANTAS MPSJ WAJAR DIPUJI DAN DIJADIKAN CONTOH.

5. SEMOGA AGENSI KERAJAAN DAN PBT BAIK DI PERINGKAT NEGERI MAHUPUN PERSEKUTUAN DAPAT MENGAMBIL TINDAKAN SEPERTI MPSJ DENGAN CEPAT DAN PANTAS BAGI MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH RAKYAT SETERUSNYA MEMARTABATKAN SISTEM PENYAMPAIAN PERKHIDMATAN AWAM MALAYSIA.

6. TERIMA KASIH MPSJ.

No comments: